Empties – Blandat

Jag sa till mig själv att jag ska bannemig bli bättre på att göra inlägg här. Kom fram till att jag kanske tycker det är roligare om jag mixar in lite från min vardag med. Vi får se hur det blir framöver helt enkelt. Nu i alla fall fullt fokus på att gå igenom de miljontals tomma förpackningar som ligger i en låda under sängen!

Här är fyra tomma av blandad kompott. Jag drog ut lådan och tog de första jag fick tag på.

Moroccanoil – Mending Infusion (innehåller reklamlänkar)

Finns det något som Moroccanoil inte gör bra? Jag älskar den här krämen, eller serumet som det är. Superlätt och dessutom drygt. Skapar känslan av nyklippt hår då den liksom har en effekt av att ”limma” ihop håret. Självklart ersätter det inte att regelbundet klippa sitt hår, däremot kan det hjälpa till att man går lite längre mellan klippningarna om man vill spara ut håret exempelvis. Doftar underbart med!

Jag har redan köpt den stora förpackningen och är inne på min andra. Jag är faktiskt lite osäker på om man kan köpa den här lilla. Den brukar följa med i paket som man kan köpa. Annars är den stora lätt värt en investering och finns att få tag på lite varstans. Här finns den hos Lyko för 379:-

PHC – Refreshing Dry Schampoo

Tidigare Åhléns egna märke PHC. Tyvärr så finns det inte längre vilket är synd. Minns att jag gillade det här torrschampot och en del andra produkter de hade.

LÖWENGRIP – Instant Glow Whipped Cream (innehåller reklamlänkar)

Fantastisk dagkräm från Löwengrip! Ger en jättefin lyster utan att det ser ut som att man har glitter i hela ansiktet. Är en jättehärlig konsistens med och doftar gott utan att vara för mycket. Nu har samma kräm bytt namn och förpackning. Den heter nu bara Instant Glow Facial Cream istället och kommer i en, vad det i alla fall ser ut som, pumpflaska efter att jag kikade på deras hemsida. Jag hade gärna haft kvar den i tub då jag tycker det har varit praktiskt och jag verkigen fått ut allt. Däremot om det är en airless pump som trycker upp innehållet så är det ju superbra!

Innehåller vitamin C samt Niacinamid. Jag tycker väldigt mycket om att ha den här under smink! Kan varmt rekomendera. Jag har redan en till förpackning jag längtar till att få öppna!

Finns fortfarande i den gamla förpackningen hos Nordicfeel för 399:-

Elemis – Rehydrating Ginseng Toner (innehåller reklamlänkar)

Mycket trevlig toner som med fördel också kan användas under dagen för en lätt återfuktande mist eller som sista steg när du är klar med din makeup! Har använt andra produkter från Elemis tidigare och har några kvar jag använder. Alltid varit nöjd! De håller en fantastisk kvalitet.

Just den här tonern doftar väldigt milt men försvinner direkt på huden. Irriterar inte. Innehåller inte alkohol! Jag har sprayat den på en bomullsrondell och därefter svept över nacke och hals. Har varit väldigt dryg! Direkt känns huden mjuk och återfuktad. Kan även läggas på i lager på lager. En grym multiprodukt jag absolut kan tänka mig att köpa igen i framtiden.

Du hittar den här hos Bangerhead för 365:-

Har du testat eller vill testa några av dessa produkter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s