Julklappar till den som har allt!

Här kommer 10 klapptips till den skönhetsintresserade som till synes redan verkar ha allt! För visst är det svårt, jag tycker det i alla fall. Hudvård, hårvård och smink kan ju vara väldigt personligt. Dessa klapptips kommer inte påverka en nuvarande rutin!

Förutom materiella ting så är ju alltid tid tillsammans eller kanske en upplevelse ihop alltid trevligt. Men, i det här inlägget så är det just materiella ting som kan slås in och öppnas på julafton (eller som andra presenter med såklart)

  1. En roligare och unik hårprodukt
  2. Silkesörngott eller silkeshårsnoddar
  3. Hemma gele kit
  4. Världens bästa hårprodukt
  5. En nattmask för läpparna
  6. Detox schampo
  7. Gyllene ansiktsspray
  8. En personligare parfym
  9. Näring för fransar eller bryn
  10. Lyxig duschgel

1 En spännande hårprodukt

Vision HaircareRefreshing Foam. Kul produkt som ett alternativ till torrschampo. Fungerar på samma sätt men kommer ut i en mousseformula. Jag måste säga att jag var ytterst skeptisk till en början men det fungerar faktiskt! Perfekt till hårfantasten!


2 Silkesörngott eller silkessnoddar för bättre hud och hår

Ovan alternativ är från Leonites men det finns en uppsjö att välja mellan. Örngotten från Leonites kommer i en snygg låda! Finns att köpa på exempelvis Lyko! Silkesörngott gör gott för både hud och hår då det inte skapar någon friktion och suger heller inte åt sig av ens hudvårdsprodukter. Är dessutom allergivänligt!

Silkes scrunchies och snoddar är ett lite med budgetvänligt alternativ, eller varför inte kombinera med ett örngott men en superbra julklapp! Sparar så mycket på ens hår då det inte sliter på samma sätt som en vamlig hårsnodd!

Silkes örngott
Silkes scrunchie
Silkes snoddar


3 Salongsnaglar hemma!

Skapa snygga naglar hemma med DependGel IQ kit. Ett superbra kit för användning av gel lack. I startkiktet ingår allt du kan tänkas behöva, inklusive lampa. Finns en hel del extra färger att välja mellan (jag har en röd och en guldglittrig), dessa säljs separat. Enkelt att få tag på. Finns på bla Kicks, Harmoniq, Åhlens etc!

Jag älskar det här! Har sparat mig både tid och pengar. Superbra julklapp till den som älskar att hålla på med naglarna!


4 K18, världens bästa hårprodukt!

K18 hårmask som alla pratar om! En suverän julklapp! Även till den som kanske redan använder K18 för vem skulle inte bli glad av påfyllning av den här godbiten! Passar alla hår! Reparerar skador på håret permanent. Finns inget som den här produkten på marknaden.

Jag själv har använt K18 i över ett års tid nu och aldrig har mitt hår varit så friskt och starkt som det är nu! Det är en dyr liten rackare men man använder så lite varje gång. Finns att köpa på K18 egna hemsida eller hos en rad olika återförsäljare online


5 Nattmask för läpparna

Perfekt nu på vinterhalvåret och passar alla! Jag älskar nattmasken för läpparna från Laneige! Läggs på under natten och man vaknar upp med fantastiskt mjuka läppar. Det finns så klart fler där ute men det här är en jag har köpt om och om igen. Säljs även i flerpack i lite mindre storlekar hos bla Sephora


6 Djuprengörande detox schampo

Ett detoxschampo kan användas oavsett hårtyp och vilken nuvarande schampo och balsam man har. Man byter helt enkelt ut sitt schampo mot ett detox schampo ungefär en gång i månaden. Min stående favorit är OUAI Detox schampo. Underbart!

Jag gillar även att man kan köpa refills! Så slipper man köpa ny förpackning varje gång.

Psst, ett detox schampo ska även användas före K18, så funderar du på att ge bord K18, släng in ett detox schampo med!


7 En ansiktsspray för gyllene hudton

St.Tropez Bronzing Water. Wow! Finns inget som slår den här. Har testat en del brun utan sol för ansiktet (jag gillar inte brun utan sol särskilt mycket) men den här fick mig att bli frälst! Enkel att spraya över ansikte och dekolletage utan kladd eller minsta ansträngning. Man får en jämt lätt solkysst look. Färgar inte av sig på hår eller kläder heller.

Så perfekt för den som kanske redan använder brun utan sol eller för den som varit sugen på att testa ett tag men inte vill krångla vid applicering. Kan verkligen varmt rekomendera! Finns att köpa lite varstans såsom Kicks, Bangerhead etc. Kan användas av alla oavsett hudtyp.


8 En personligare parfymupplevelse

No Ordinary Scent är det perfekt alternativet för parfymälskaren! Skapa en parfym själv att ge bort med hjälp av en AI motor som tolkar bilder du väljer eller välj basnoter själv. Du kan också ge bort presentkort så mottagen själv kan skapa. Rekommenderar starkt att ta en kik på deras hemsida

NOS har även pop up workshops där du kan skapa parfym på plats i Stockholm. Jag gav detta till min bästa vän i födelsedagspresent förra året och det var mycket uppskattat! Vi hade jättekul och under ca 2 timmars tid så fick vi skapa en varsin alldeles egen parfym!


9 Extra kärlek till fransar och bryn

Xlash ögonfransserum och brynserum är två fantastiska produkter. Har själv använt i över ett års tid och jag har fått längre fransar och fylligare bryn! Man får vara lite envis till en början men det fungerar!

Köp tillsammans i ett kit eller separat var för sig! Uppskattat även om man redan använder dessa för påfyllning är ju alltid välkommet! Vet att dom har lite rabatter på set såhär runt jul med


10 Sist men inte minst, lyxig duschgel!

Lyxiga duschtvålar är väl något man kanske sällan unnar sig själv… om man inte är jag – för jag älskar det! Mina två favoriter just nu är Moroccanoil Shower Gel och Huxley Body Wash. Båda två är lika bra och doftar underbart!


Vad tycker ni om mina tips? Vad skulle du ge till den som hade allt, har du några bra tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s