Stockholm Beauty Week

I tisdags förra veckan var jag på Stockholm Beauty Week som i år ägde rum på Grand hotel i Stockholm. Förra året hölls det på Norra Latin. Jag får ödmjukast tacka Sthlm Beauty Week för inbjudan som jag fick! Tack tack! Som bonus fick jag även ta med mig en plus en.

Vackra lokaler och trevliga utställare. Det går även att besöka mässan utan inbjudan då man kan köpa biljetter för att gå in. Jag ser fram emot nästa år!

Bilderna är inte redigerade… eller speciellt proffsiga haha, men vill ändå dela med mig av en liten bit av mässan!

Kolla in julseten från Inika! Så himla fina! Inika är ett hållbart märke som fokuserar på hållbarhet genom hela kedjan, produktion till produkt! På mässan blev jag bekant med märket efter att ha pratat med Nordic Natural Beauty som är distributörer av bland annat Inika samt andra hållbara märken. Skönhet med lite bättre samvete helt enkelt!

Var du på Stockholm Beauty Week?

En reaktion på ”Stockholm Beauty Week

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s