H&M Home event i Stockholm

I torsdags så var jag och en vän till mig på ett event hos H&M Home på Drottninggatan. Jag fick en inbjudan någon vecka innan. Fortfarande är jag lite förvirrad över varför jag fick en inbjudan men tackar ödmjukast H&M för det. Det kom på mejl, med lista och grejer (vem vet, kanske jättemånga fick en inbjudan och jag inte är så speciell haha)

Eventet verkade vara för att starta igång julhandeln. Jag kunde då inte tyda någon speciell lansering eller liknande. Under kvällen fick man 20% rabatt på ett helt köp. Det fanns möjlighet att få julklappar inslagna, Back To Poetry var där och gjorde underbar papperskonst, en del tilltugg och en hel godisbuffé! Det bjöds även på bubbel och glögg.

Jag inhandlade två vaser, doftstickor, en krans, doftljus och lite brudslöja från Bunchery som också hade öppet under kvällen. Första snön visade sig i Stockholm så hela kvällen får pluspoäng!

Avslutar med ett tips till er som inte vill eller kan hänga en krans på dörren. Gör en bordsdekoration av det istället! Nu hade jag turen att ha ett fruktfat hemma som var exakt samma storlek som kransen jag köpte så den kom upp lite från bordet. I mitten ställde jag ett doftljus i glasbehållare. De flesta doftljus har medföljande lock, sätt alltid på det när ljuset är släckt så håller sig doften betydligt längre! Rekommenderar att ha behållaren lite högre än kransen och att såklart alltid ha uppsikt för att förhindra brand! Jag blev helnöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s