Leverans av Gilda Liljeblad produkter

Vi blev väl alla fullkomligt bombade med erbjudanden under singles day förra veckan, och även nu inför Black Friday, Cyberweek och allt vad det är. Jag gjorde mitt allra bästa för att klicka bort mejl och andra erbjudanden i sociala medier men Gilda Liljeblad hade ett erbjudande jag inte kunde motstå. Bilderna i det här inlägget kanske inte är de bästa för gu så svårt det är att ta snygga bilder nu när mörkret ute smyger sig på så tidigt på dagen!

Under förra veckan hade de ett erbjudande som var ta en produkt – få en likadan på köpet! För mig var det då en självklarhet att roffa åt mig sådant som jag faktiskt använder dagligen nämligen ett vitamin c serum och en retinol nattkräm. Vissa erbjudanden är bättre än andra helt enkelt. De packar produkterna så snyggt alltid med så känns extra lyxigt att få hem en beställning med!

En produkt jag har använt sedan mitten av förra året och fullkomligt älskar är deras Energising Vitamin C serum. Går lätt in i huden och ger nästan en värmande känsla vid applikation. Man behöver absolut inte använda mycket! Gillar också att det kommer med pump och inte pipett! Upplever ett fin lyster som ser ut att komma från insidan men framförallt så hjälper serumet till att jag får jag ökat skydd av mitt solskydd. Ett bra serum helt enkelt som jag kommer att fortsätta använda.

Andra produkten som jag är kär i är Regenerating Vitamin A Retinol Cream. Använder denna som nattkräm och låter andra produkter under sjunka in ordentligt. Använder ett jämnt lager i ansikte och på halsen. Älskar att krämen har pump och inte en burk man stoppar fingrarna i! Värt att nämna är att jag har normal till oljig hy som har lätt för att få kvisslor och små finnar i ansiktet. Tycker att krämen har nu efter regelbunden användning hjälpt till att stoppa mina oljor från att komma fram lika snabbt under dagen, inte heller fått lika mycket små plitor och finnar om jag jämför med ett år sedan. Jag ser fram emot att fortsätta användningen av den här krämen. Bra tips om du är i tankarna på att börja använda en produkt med retinol i! Vänj huden långsamt.

Jag använder några fler produkter från Gilda Liljeblad och är väldigt nöjd, men dessa är mina favoriter! Jag upptäckte varumärket efter att jag vann en tävling på Instagram. Då fick jag en del av deras produkter samt en behandling på deras skola i Stockholm. Det här är ingen reklam, jag tipsar om bra produkter med schyssta ingredienser och bra förpackningar. Dessutom ett Svenskt företag! Kanske får du inspiration till dig själv eller en julklapp till någon du tycker om?

Gjorde du ett bra klipp under Singles Day? Dela gärna med dig i kommentarerna!

2 reaktioner på ”Leverans av Gilda Liljeblad produkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s