Empties

Innehåller annonslänkar*

Fyra empties av lite blandad kompott. Jag har så mycket jag gjort slut på som ligger i påsar så kan hända att det blir lite tätare med dessa typer av inlägg ett tag framöver.

Nedan följer kortare recensioner och om jag skulle kunna tänka mig att köpa dom igen. Vissa av länkarna kan vara annonslänkar som tar dig till en sida produkten finns att köpa, det påverkar inte min åsikt om produkterna.

Olivia – Shower Oil

Vegansk duscholja som jag använt ganska länge, vill ändå minnas att det här är min tredje flaska. Doftar milt! Jag använder den som ett sista steg i min duschrutin, tar en liten klick, smörjer in och sköljer av precis innan jag kliver ur duschen.

Upplever att min hud blir mjuk och smidig efteråt. Passar perfekt på morgonen när jag har mindre tid att smörja in mig med!

Kommer absolut att fortsätta köpa. Är en bra produkt till ett bra pris. Det enda jag skulle önska är att den kom i en större förpackning med pump! Det hade varit guld!

Finns att köpa på HÄR, hos Apotea för 53:-

Starskin – VIP 7-second luxury all-day mask

Den här produkten ska vara en allt i ett. En toner, mask, primer etc ja allt i ett produkt. Ska ha en föryngrande effekt. Jag får ändå säga att jag blev positivt överraskad över hur min hud kändes efter användning. Upplevde en fin lyster, blev mjuk.

Man tar ut den lilla rondellen och sveper sen över ansikte och hals i små runda rörelser, ska inte sköljas av. Jag använde min vanliga dagkräm efteråt och applicerade min make-up som vanligt, men själva produkten i sig är marknadsförd som ett enda steg vilket jag kan tänka mig att det fungerar med.

Verkligen en supersmidig liten produkt som jag kan tänka mig att köpa igen. Väldigt kul grej att ge bort i present med och smidigt på resande fot!

Finns att köpa HÄR hos Åhléns i flerpack (18st) för 339:-
*annonslänk

Moroccanoil – Luminous Hairspray

Troligtvis min favorit hårspray! Är redan inne på min andra flaska och kommer fortsätta köpa om och om igen! Jag köper alltid den varianten med medium hold. Har faktiskt inte testat strong hold som även finns i en extra strong variant men för mig med tunt hår så har den fungerar jättebra!

Doften! Oh doften är magisk! Hårsprayen ger en flexibel stadga och är enkel att borsta ur med. Torkar inte ut håret! Mina varmaste rekommendationer!

Finns att köpa HÄR hos Cocopanda för 269:-
*annonslänk

Bottega Veneta – Illusione EdP 75ml

Underbar kreation! Letade efter den perfekta vardagsdoften men som samtidigt kunde användas till kvällen. Tidigare inte använt doft från Bottega Veneta men wow det här blev en stor favorit!

Noter av fikon, apelsinblom och träslag. Så mjuk utan att bli pudrig.

En dyr liten rackare om man köper 75ml som jag gjorde men så värt! Jag kommer absolut att köpa den igen. För tillfället har jag på tok för många parfymer jag måste använda upp men kan inte vänta tills jag köper den här igen. Så är du som mig som gillar lite mer jordnära noter kör på den här!

Finns att köpa HÄR hos Lyko för 1.350:- (finns i andra volymer med 30-75ml)
*annonslänk


Jag hoppas ni gillade mitt första inlägg. Kommentera gärna om du har testat några av produkterna eller skulle vilja göra det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s